Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Mulla Rifat Haliti"

Puntori zhvendosi faqen Diskutim:Mulla Rifat Haliti tek Diskutim:Rifat Haliti: Personat vendosen vetëm me emër dhe mbiemër dhe jo me titull.
(Puntori zhvendosi faqen Diskutim:Mulla Rifat Haliti tek Diskutim:Rifat Haliti: Personat vendosen vetëm me emër dhe mbiemër dhe jo me titull.)
Etiketa: Ridrejtim i ri
 
(Pa ndryshime)