Dallime mes rishikimeve të "Hafiz Myrteza Vuci"

Puntori zhvendosi faqen Hafiz Myrteza Vuci tek Myrteza Vuci: Personat vendosen vetëm me emër dhe mbiemër dhe jo me titull.
(Puntori zhvendosi faqen Hafiz Myrteza Vuci tek Myrteza Vuci: Personat vendosen vetëm me emër dhe mbiemër dhe jo me titull.)
Etiketa: Ridrejtim i ri
 
(Pa ndryshime)