Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Mulla Hamit Sejdiu"

Puntori zhvendosi faqen Diskutim:Mulla Hamit Sejdiu tek Diskutim:Hamit Sejdiu: Personat vendosen vetëm me emër dhe mbiemër dhe jo me titull.
(Puntori zhvendosi faqen Diskutim:Mulla Hamit Sejdiu tek Diskutim:Hamit Sejdiu: Personat vendosen vetëm me emër dhe mbiemër dhe jo me titull.)
Etiketa: Ridrejtim i ri
 
(Pa ndryshime)