Ndryshimi mes inspektimeve të "Balshajt dhe Principata e Shkodrës"

v
Bot: Fixing dyfishtë përcjellëse tek Zeta nën Balshajt
v (Bot: Fixing dyfishtë përcjellëse tek Principata e Balshajve)
Etiketa: Caku i ridrejtimit i ndryshuar
v (Bot: Fixing dyfishtë përcjellëse tek Zeta nën Balshajt)
Etiketa: Caku i ridrejtimit i ndryshuar
 
#RIDREJTO [[PrincipataZeta enën BalshajveBalshajt]]