Dallime mes rishikimeve të "Jashtëtokësorët"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (wikidata interwiki)
v
A nuk do të ishte emocionuese të ishe personi i parë që zbuloi jetën në një planet tjetër? Shkencëtarët mendojnë se është plotësisht e mundur që ky eksplorues të jetë në shkollë tani.
 
Të njëjtët shkencëtarë gjithashtu kujtojnë eksploruesit e mundshëm se jeta e parë e huaj që zbulojmë nuk ka të ngjarë të jetë krijesë e gjelbër e butë me sy googly dhe antena të mëdha. Atëherë, çfarë duhet të presësh? Një ekspozitë e quajtur "Alien Earths" ka disa të dhëna.
 
Imazhi majtas: Shkencëtarët e ardhshëm mund të gjejnë jetën përtej Tokës në univers. Kredia: Instituti i Shkencës Hapësinore
 
Ekspozita u zhvillua nga Instituti i Shkencës Hapësinore dhe sponsorizuar nga NASA dhe Fondacioni Kombëtar i Shkencës. Ai udhëton në vend, shpesh duke u shfaqur në qendrat lokale të shkencës dhe hedh dritë mbi atë që do të duhet për të zbuluar forma të reja të jetës, se si formohen planetët dhe yjet dhe se si ato janë vendosur dhe identifikuar.
 
Kur ecni nëpër dyert në Alien Earths, do të gjeni një gamë të gjerë aktivitetesh interaktive që ilustrojnë problemet reale me të cilat përballen shkencëtarët, të tilla si mënyrën e gjetjes së planetëve që rrotullohen rreth yjeve shumë larg për t’u parë nga Toka ose për tu arritur nga anijet kozmike, dhe zgjidhjet që kanë dalë. Ju gjithashtu do të mësoni se, shanset janë, format e para të jetës që zbulojmë në një planet tjetër nuk do të jenë monstra të frikshme, por mikrobe dhe baktere.
 
==Shiko edhe==
 
==Lidhje të jashtme==
 
 
[[Kategoria:Ufologji]]
[[Kategoria:Fantashkencë]] <!--Fantashkencor-->
 
 
 
 
 
A nuk do të ishte emocionuese të ishe personi i parë që zbuloi jetën në një planet tjetër? Shkencëtarët mendojnë se është plotësisht e mundur që ky eksplorues të jetë në shkollë tani.
 
Të njëjtët shkencëtarë gjithashtu kujtojnë eksploruesit e mundshëm se jeta e parë e huaj që zbulojmë nuk ka të ngjarë të jetë krijesë e gjelbër e butë me sy googly dhe antena të mëdha. Atëherë, çfarë duhet të presësh? Një ekspozitë e quajtur "Alien Earths" ka disa të dhëna.
 
Ekspozita u zhvillua nga Instituti i Shkencës Hapësinore dhe sponsorizuar nga NASA dhe Fondacioni Kombëtar i Shkencës. Ai udhëton në vend, shpesh duke u shfaqur në qendrat lokale të shkencës dhe hedh dritë mbi atë që do të duhet për të zbuluar forma të reja të jetës, se si formohen planetët dhe yjet dhe se si ato janë vendosur dhe identifikuar.
 
Kur ecni nëpër dyert në Alien Earths, do të gjeni një gamë të gjerë aktivitetesh interaktive që ilustrojnë problemet reale me të cilat përballen shkencëtarët, të tilla si mënyrën e gjetjes së planetëve që rrotullohen rreth yjeve shumë larg për t’u parë nga Toka ose për tu arritur nga anijet kozmike, dhe zgjidhjet që kanë dalë. Ju gjithashtu do të mësoni se, shanset janë, format e para të jetës që zbulojmë në një planet tjetër nuk do të jenë monstra të frikshme, por mikrobe dhe baktere.
Ekspozita u zhvillua nga Instituti i Shkencës Hapësinore dhe sponsorizuar nga NASA dhe Fondacioni Kombëtar i Shkencës. Ai udhëton në vend, shpesh duke u shfaqur në qendrat lokale të shkencës dhe hedh dritë mbi atë që do të duhet për të zbuluar forma të reja të jetës, se si formohen planetët dhe yjet dhe se si ato janë vendosur dhe identifikuar.
 
[[Kategoria:Ufologji]]
Kur ecni nëpër dyert në Alien Earths, do të gjeni një gamë të gjerë aktivitetesh interaktive që ilustrojnë problemet reale me të cilat përballen shkencëtarët, të tilla si mënyrën e gjetjes së planetëve që rrotullohen rreth yjeve shumë larg për t’u parë nga Toka ose për tu arritur nga anijet kozmike, dhe zgjidhjet që kanë dalë. Ju gjithashtu do të mësoni se, shanset janë, format e para të jetës që zbulojmë në një planet tjetër nuk do të jenë monstra të frikshme, por mikrobe dhe baktere.
[[Kategoria:Fantashkencë]] <!--Fantashkencor-->