Dallime mes rishikimeve të "Élite"

352 bytes added ,  1 vit më parë
* Leïti Sène si Malik, një interes dashurie për Omarin. (sezoni i 3-të). Ai është flirtues dhe manipulues, duke përdorur Nadian si shkak për t'u afruar me Omarin. Ai është i pasur dhe vë në skenë një shfaqje për t'u shfaqur një musliman 'i mirë'.
* Sergio Momo si Jeraj, një interes dashurie për Karlën. (sezoni i 3-të). Një student i ri i pasur që filloi biznesin e tij. Fillimisht ai ishte një fëmijë i shëndoshë dhe ngacmohej vazhdimisht, por Karla i dha besimit për të ndryshuar zakonet e tij. Ai është sipërfaqësor pasi e sheh Karlën si një zbukurim që mund të sfilojë, por në fund të fundit ai tregon një anë më të kujdesshme.
 
==== Prezantuar në sezonin e katërt ====
 
* Manu Rios (sezoni i 4-të)
* Carla Diaz (sezoni i 4-të)
* Pol Granch (sezoni i 4-të)
* Martina Cariddi (sezoni i 4-të)
* Diego Martin (sezoni i 4-të)
* Andres Velencoso (sezoni i 4-të)
 
==== Prezantuar në sezonin e pestë ====
 
* Valentina Zenere (sezoni i 5-të)
* Andre Lamoglia (sezoni i 5-të)
 
=== Ndihmës ===
Anonymous user