Dallime mes rishikimeve të "Kenan İmirzalıoğlu"

v
U kthyen ndryshimet e ARAP REJEKSİYONİZMİ (diskutimet) në versionin e fundit nga Qendrimi15.
Etiketa: Reverted
v (U kthyen ndryshimet e ARAP REJEKSİYONİZMİ (diskutimet) në versionin e fundit nga Qendrimi15.)
Etiketa: Rollback
! Serialiat dhe Filmat !! Roli !! Viti
|-
|Deli Yurek || Yusuf MiroğluMirgolu||1999-2001
|-
|Deli Yurek - Bumerang Cehennemi|Deli Yurek Bumerang Cehennemi ||Yusuf MiroğluMirgolu|| 2001
|-
|Alacakaranlık ||FerhatFerat ||2003-2005
|-
|Yazı Tura|| ||2004 Mini Serial
|-
|[[Aci Hayat]] ||Mehmet KosovalıKosovali ||2005-2007
|-
|Son Osmanlı Yandım Ali||Ali ||2006
|-
|Kabadayı ||DevranDervan ||2007
|-
|Ejder Kapani Flilm ||Akrep Celal ||2009