Dallime mes rishikimeve të "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz"

No edit summary
Ai njihet edhe nga qeveria. Qeveria mendon se asnjë nuk është më i mirë se ai i cili mund të kryej aktivitete të paligjshme. Kjo është sepse udhëheqësi i tanishëm mafia Unal ende vazhdon të shes armë tek armiqtë turk pa menduar për të ardhmen e vendit. Kështu që qeveria i propozon Hizirit që të bëhet udhëheqës i ri dhe të ndaloj shitjen e armëve tek armiqtë turk.
 
HizirHëzër e gjen veten në një udhëkryq; ai nuk dëshiron të tradhtoj njerëzit e tij me të cilët punon dhe të njëjtën kohë ai dëshiron të mbroj familjen e tij. Edhe pse ai nuk dëshiron të punoj për qeverinë.
 
Ndërkohë ai ka probleme me gruan e tij Merjem e cila është një grua e fortë. Edhe pse Merjem e din që HizirHëzër ka një lidhje dashurie, por mundohet ta jetoj jetën për hir të fëmijëve të saj dhe familjes së saj. Sidoqoftë ajo nuk pranon që HizirHëzër të ketë fëmijë prej të dashurës së tij NazliNazllës. Merjem thotë se ajo mund qëndroj për sjelljen e tij jo të mirë ndaj saj, por nuk mund të qëndroj sjelljen e tij ndaj fëmijëve. Ajo dëshiron të bëjë gjithçka që ta ndaloj lindjen e fëmijës së Nazli dhe tregon fuqitë e saj në botën e mafias.
 
==Luajnë==