Ndryshimi mes inspektimeve të "Adware"

3 bytes added ,  13 vjet më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
v
Me përdorimin e këtyre veglave bëhet propagandimi i këtyre reklamave në bazë të të cilave bëhet financimi i zhvillimit të veglës informatike që e mundëso atë funksion. Shpesh këto vegla japin edhe një mundësi (opsion) me të cilën mundësohet përdorimi i veglës pa reklamë por me një kundërvlerë, me blerjen e versionit të plotë të veglës.
 
Kufiri në mes të veglave të tilla të futura, me shtesa dhe të veglave spiunuese ([[spyware]]) është vështirë të dallohet nga përdoruesi i zakonshëm. Disa financues të reklamave të këtyre programeve shërbehen me pakë të dhëna mbi përdoruesin mirëpo vetë ekzistenca e të dhënave të lidhura lë të vihet në konkluzione për veti të përdoruesit dhe për këtë arsye bien në kundërshtim me mbrojtjen e të dhënave personalembi personat.
 
[[Category:Internet]]