Dallime mes rishikimeve të "Magdalena Cara"

shtova stampen cung
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
(Shtova reference)
(shtova stampen cung)
*{{cung}}
 
Magdalena Cara ka lindur në Tiranë në vitin 1963 dhe është lektore në [[Universiteti Bujqësor i Tiranës|Universitetin Bujqësor të Tiranës]], në [[Fakulteti i Bujqësisë dhe Mjedisit i Universitetit Bujqësor të Tiranës|Fakultetin e Bujqësisë dhe Mjedisit]] prej vitit 2005.<ref>https://ubt.edu.al/sq/fakulteti-i-bujqesise-dhe-mjedisit/departamenti-i-mbrojtjes-se-bimeve-2/gmk-fitopatologjia/</ref>