Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Diaspora Redakton Wikipedia-n 2021"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
Etiketa: përpunim burimi 2017
No edit summary
Etiketa: përpunim burimi 2017
== Pjesëmarrja ==
 
Diaspora redakton Wikipedian është një konkurs i ideuar për vullnetarët e rinj, kështu që mungesa e përvojës nuk është problem për pjesëmarrjen. Për t'ju ndihmuar në redaktimet tuaja dhe për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja, WoALUG do të organizojë 2 sesione informuese online rreth redaktimit në Wikipedia. Për t'u regjistruar në sesionet informuese ju lutem plotësoni këtë [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccE0luiMPMcaPUAc_7yygM7-jP3kqBw8JJtIM8t3QZo9yuxw/viewform?usp=sf_linkPyetësor pyetësor].
 
Poashtu nëse jeni të interesuar për materiale udhëzuese për redaktimet tuaja të para, mund të drejtoheni te këto faqe: