Dallime mes rishikimeve të "Wikipedia:Diaspora Redakton Wikipedia-n 2021"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
Etiketa: përpunim burimi 2017
No edit summary
 
 
'''Diaspora redakton Wikipedia-n''' është fushatë e redaktimit online e cila organizohet nga [[wikipedia:Wikimedians_of_Albanian_Language_User_Group|Grupi i Përdoruesve Wikimedianët e Gjuhës Shqipe]] në bashkëpunim me organizatën joqeveritare [https://germin.org/ Germin], që do të zhvillohet përgjatë periudhës 1 shtator - 6 tetor 2021. Fushata synon të edukojë dhe fuqizojë diasporën shqiptare me aftësi redaktimi të Wikipedia-s dhe njëkohësisht të promovojë vendet tona, kulturën, artin, sportin, shkencën, vlerat dhe traditat shqiptare në Wikipedia-t lokale ku jeton diaspora jonë.
 
 
== Qëllimet e fushatës ==
== Pjesëmarrja ==
 
Diaspora redakton Wikipedian është një konkurs i ideuar për vullnetarët e rinj, kështu që mungesa e përvojës nuk është problem për pjesëmarrjen. Për t'ju ndihmuar në redaktimet tuaja dhe për t'ju përgjigjur pyetjeve tuaja, WoALUG do të organizojë 2 sesione informuese online rreth redaktimit në Wikipedia. Për t'u regjistruar për sesionet informuesetrajnuese ju lutem plotësoni këtë [https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSccE0luiMPMcaPUAc_7yygM7-jP3kqBw8JJtIM8t3QZo9yuxw/viewform?usp=sf_linkPyetësor pyetësor].
 
Poashtu nëse jeni të interesuar për materiale udhëzuese për redaktimet tuaja të para, mund të drejtoheni te këto faqe:
* [[Ndihmë:Përmbajtja]]
* [http://wikimediashqip.org/fillo-wiki/ Fillo në Wiki]
 
 
== Kontakti ==