Dallime mes rishikimeve të "Gjuha italiane"

v
Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
v (Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
* {{cite book|last=Berloco |first=Fabrizio |year=2018 |language=en |title=The Big Book of Italian Verbs: 900 Fully Conjugated Verbs in All Tenses. With IPA Transcription, 2nd Edition |publisher=Lengu |ISBN=9788894034813 |url=https://books.google.com/books?id=DYynDwAAQBAJ&pg=PA3#v=onepage&q&f=false }}
* {{cite book|last=Palermo |first=Massimo |year=2015 |language=it |title=Linguistica italiana |publisher=Il Mulino |ISBN=9788815258847 }}
* {{cite book|last=Simone |first=Raffaele |year=2010 |language=it |title=Enciclopedia dell'italiano |publisher=Treccani |ISBN= }}
 
[[Kategoria:Gjuhë në Itali]]