Dallime mes rishikimeve të "Mehmet bej Konica"

v
Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
(→‎Jeta: Korrigjime gramatikore.)
v (Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
 
== Shkrime ==
 
* ''Ç'bën Greqia sot?'', fletorja "Telegraf" nr. 110, dt. 15 prill 1928, fq. 2-3.<ref>{{Cite book|title=Viset kombëtare shqiptare në shtetin grek|last=Hoxha|first=Ibrahim|authorlink=Ibrahim D. Hoxha|publisher=Hasan Tahsini|year=2000|isbn=|location=Tiranë|pages=132|oclc=52547366}}</ref>
 
== Referimet ==