Dallime mes rishikimeve të "Molla Mehmet beu"

v
Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
v (Rregullime automatike të gabimeve me referimet)
v (Smallem: Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
 
 
== Biografia ==
Molla Mehmet [[beu]] qe i biri i Et'hem beut të Shaban beut nga Petrela dhe i të bijës së Ahmet pashë Bargjinollit. [[Haxhiu|Haxhi]] bej [[Et'hem bej Molla|Etëhem Tirana Mollaj]] zbret prej tij. Ai vetë ka një lidhje familjare me [[Sylejman pashë Bargjini]]n.<ref>{{Cite book|author=Nehat Krasniqi|title=Zhvillimi i kulturës shqiptare me ndikime orientale|publisher=Instituti Albanologjik|location=[[Prishtina|Prishtinë]]|isbn=978-9951-24-055-0|first=|year=2017|pages=216}}</ref>
 
== Shih edhe ==