Dallime mes rishikimeve të "MediaWiki:Sitenotice"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
Etiketa: Reverted
No edit summary
Etiketa: Manual revert
</div>
-->
<div style="border: solid 1px #333; border-radius: 0.2em; box-shadow: 0 4px 4px #999; margin-bottom: 0.5em; display: table; width: 100%; line-height: 1; text-align: center; cursor: pointer;">
<div style="display: table-cell; vertical-align: middle;">
<p style="font-size: 1.9em; font-family:Linux Libertine;"> <b>Diaspora redakton Wikipedia-n </b> 2021</p>
<p style="font-size: 1.2em; font-family:Linux Libertine; font-style: oblique;">Jetoni në diasporë dhe doni të kontribuoni në promovimin e vendeve dhe kulturës tonë në gjuhët e vendit ku banoni?</p>
</div>
<div style="display: table-cell; vertical-align: middle;">
<span class="mw-ui-button mw-ui-progressive">[[Wikipedia:Diaspora Redakton Wikipedia-n 2021|<span style="color:white">Regjistrohu këtu</span>]]</span>
</div>
</div>