Dallime mes rishikimeve të "Universiteti POLIS"

251 bytes removed ,  9 muaj më parë
Permiresime gramatikore dhe shtova stampa
(Refuzoi 3 ndryshimet e fundit të tekstit (nga 213.207.45.70) dhe riktheu rishikimin 1742241 nga Zmarlind5)
(Permiresime gramatikore dhe shtova stampa)
{{pa referenca}}
 
{{Infobox university
|name=Universiteti Polis
}}
 
Universiteti Polis është universitet privat në [[Tirana|Tiranë]]. Polis u themelua ne vitin 2006{{Citim i duhur}} dhe u akreditua ne vitin 2009.{{Citim i duhur}} Ofron arsimim ne fushenfushën e arkitekturesarkitekturës, urbanistikesurbanistikës, planifikimit urban, artit, dezainit, inxhinieriseinxhinierisë te ndertimitndërtimit, shkencave mjedisore, dhe modelimit. Është vazhdimesivazhdimësi dhe zgjerim i organizatës “[[Co-Plan]] Instituti për Zhvillimin e Habitatit]]” ngritur në vitin 1995,{{Citim njei struktureduhur}} jofitimpruresenjë qestrukturë kajofitimprurese qenerreth prijesepraktikës e kerkimeve dhe praktikes ne terren perpër planifikimin urban dhe arkitekturenarkitekturën ne Shqipëri dhe KosoveKosovë.{{Citim i duhur}} Universiteti POLIS operon me sistemin e Bolonjes dhe ofron diploma Msc, sipas sistemit te integruar 5-vjecar, dhe diploma [[Baçelor]] dhe [[Master]] sipas sistemit 3+2 vjecar.{{Citim Dyi gjuhetduhur}} zyrtare jane shqipja dhe anglishtja.
'''Universiteti Polis''' është universitet privat në [[Tirana|Tiranë]].
 
Polis u themelua ne vitin 2006 dhe u akreditua ne vitin 2009. Ofron arsimim ne fushen e arkitektures, urbanistikes, planifikimit urban, artit, dezainit, inxhinierise te ndertimit, shkencave mjedisore, dhe modelimit. Është vazhdimesi dhe zgjerim i organizatës “[[Co-Plan]] Instituti për Zhvillimin e Habitatit]]” ngritur në vitin 1995, nje strukture jofitimprurese qe ka qene prijese e kerkimeve dhe praktikes ne terren per planifikimin urban dhe arkitekturen ne Shqipëri dhe Kosove. Universiteti POLIS operon me sistemin e Bolonjes dhe ofron diploma Msc, sipas sistemit te integruar 5-vjecar, dhe diploma [[Baçelor]] dhe [[Master]] sipas sistemit 3+2 vjecar. Dy gjuhet zyrtare jane shqipja dhe anglishtja.
 
Polis ka nenshkruar marreveshje bashkepunimi me University of Darmstad,(Gjermani), University of Trieste ,(Itali), dhe IHS/Erasmus University, (Roterdam, Hollande). Nje e treta e pedagogeve te Universitetit Polis vijne nga vende te tjera si [[Franca]], [[Austria]], [[Hollonada]], [[Italia]], [[Gjermania]], [[Zvicra]], [[Belgjika]], [[Greqia]], [[Turqia]], [[Amerika]], etj. Po ashtu, kryhet shkembim pedagogesh me IUAV University of Venice (Italy), NTUA Athine, Greqi, Universities of Bari,Itali, University of Ancona, Itali, Bilgi, Stamboll, Turqi, TAMU (Texas, USA), dhe American University ne Kosove.<br />
<br />
<br />
<br />
 
Polis ka nenshkruarnënshkruar marreveshjemarrëveshje bashkepunimibashkëpunimi me University of Darmstad,(Gjermani), University of Trieste ,(Itali), dhe IHS/Erasmus University, (Roterdam, HollandeHollandë).{{Citim Njei duhur}} Një e treta e pedagogeve te Universitetit Polis vijnevijnë nga vende te tjera si [[Franca]], [[Austria]], [[Hollonada]], [[Italia]], [[Gjermania]], [[Zvicra]], [[Belgjika]], [[Greqia]], [[Turqia]], [[Amerika]], etj.{{Citim i duhur}} Po ashtu, kryhet shkembimshkëmbim pedagogesh me IUAV University of Venice (Italy), NTUA Athine, Greqi, Universities of Bari,Itali, University of Ancona, Itali, Bilgi, Stamboll, Turqi, TAMU (Texas, USA), dhe American University ne KosoveKosovë.<br />
'''Adresa:'''<br />
Rr. Bylis 12, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 5, Kashar
Kodi Postar 1051, Kutia Postare 2995
Tiranë, Albania
 
==Referime==
Tel: +355.(0)4.2407420 / +355.(0)4.2407421 <br />
{{reflist}}
Fax: +355. (0)4.2407422 <br />
Mob: +355 (0) 69 40 88 111 <br />
Email: contact@universitetipolis.edu.al <br />
Website: www.universitetipolis.edu.al
 
[[Kategoria:Universitete në Shqipëri]]