Ndryshimi mes inspektimeve të "Amëza informatike"

v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (Faqe e re: '''Amëza informatike''' është një tërsi e fletave informatike që kanë të përbashkët adresen bazë me të cilen paraqiten në rrjete informatike (të sist...)
 
v
'''[[Amëza]] [[informatika|informatike]]''' është një tërsi e [[fletavefleta informatike|fletave]] që kanë të përbashkët adresen bazë me të cilen paraqiten në rrjete informatike (të sistemit operues, internet, etj).
 
Amëzat e tilla përdoren për qëllime teknike dhe optike. Futja apo nga aspekti teknik regjistrimi i fletave në një amëzë bëhet me ndihmën e veglave grafike apo duke regjistruar me vegla tjera. Kjo i mundëson zhvilluesit pamje më të qartë dhe çasje më të organizuar në fleta.