Dallime mes rishikimeve të "Diskutim:Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste"

Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.8.5
(Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.7)
(Ndryshime te burimet/lidhjet e jashtme.) #IABot (v2.0.8.5)
 
Gjithë të mirat!—[[:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raportoni probleme]])</span> 1 janar 2021 02:08 (CET)
 
== Internet Archive Bot ==
 
Përshëndetje, redaktorë!
 
Sapo ndryshova 1 lidhje të jashtme te artikulli ''[[Lëvizja Anti-Duhan në Gjermaninë Naziste]]''. Ju lutem, shpenzoni pak kohë për të shqyrtuar [https://sq.wikipedia.org/w/index.php?diff=prev&oldid=2374075 redaktimin tim]. Nëse keni ndonjë pyetje ose dëshironi që t'i injoroj lidhjet apo faqet krejtësisht në të ardhmen, ju lutem, vizitoni [[:m:InternetArchiveBot/FAQ/sq|këtë faqe]] për informacione të mëtejshme. Ndër të tjera, aty mund të gjeni dhe informacion se si mund të rregulloni problemet që mund të kem shkaktuar. Kam bërë këto ndryshime:
*U shtua ky version i arkivuar i faqes https://archive.today/20121205091200/http://www.adl.org/Braun/dim_14_1_nazi_med.asp për lidhjen http://www.adl.org/Braun/dim_14_1_nazi_med.asp.
 
 
Gjithë të mirat!—[[:User:InternetArchiveBot|'''<span style="color:darkgrey;font-family:Courier New">InternetArchiveBot</span>''']] <span style="color:green;font-family:Rockwell">([[:en:User talk:InternetArchiveBot|Raportoni probleme]])</span> 27 dhjetor 2021 01:50 (CET)