Dallime mes rishikimeve të "Mbretëria e Inkëve"

Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8.5
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
(Shpëtim i burimeve 2 dhe etiketim 0 si të vdekura.) #IABot (v2.0)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8.5)
 
* [http://www.davideandrea.com/personal/ideas/inca_stones/index.html Inca stone cutting techniques]: theory on how the Inca walls fit so perfectly.
* [http://www.projectshum.org/Ancient/inca.html Ancient Civilizations - Inca]
* [http://www.nationalgeographic.com/mummy/index.html "Ice Treasures of the Inca" ] {{Webarchive|url=https://web.archive.org/web/20070205181301/http://www.nationalgeographic.com/mummy/index.html |date=5 shkurt 2007 }} National Geographic .
* [http://red-coral.net/Pach.html "The Sacred Hymns of Pachacutec"]
* [http://www.pbs.org/wgbh/nova/peru/ Incan Ice Mummies]