Dallime mes rishikimeve të "Shoqata Çamëria"

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*language\s*=\s*)Albanian(\s*[\|\}]) +\1sq\2)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8.5)
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*language\s*=\s*)Albanian(\s*[\|\}]) +\1sq\2))
'''Shoqata Çameria''' është një organizatë politike kombëtare që mbështet të drejtat e [[Çamët|shqiptarëve çamë]] dhe avokimin e [[Çështja çame|çështjes çame]].<ref>{{cite web |url=http://www.tiranachat.net/shqip/2008/08/lajme/politike/shoqata-cameria-qeveria-te-nderhyje-per-pronat-tona-ne-greqi/ |archiveurl= https://web.archive.org/web/20111003221209/http://www.tiranachat.net/shqip/2008/08/lajme/politike/shoqata-cameria-qeveria-te-nderhyje-per-pronat-tona-ne-greqi/| archivedate= 2011-10-03 |language=sq |title=Shoqata "Cameria": Qeveria te nderhyje per pronat tona ne Greqi ! |publisher=tiranachat.net |date=29 gusht 2008 |accessdate=2013-07-07}}</ref> Është një nga [[Organizata joqeveritare|OJQ]]-të kryesore në [[Shqipëri]].<ref>{{cite web |title=Shoqata Çamëria i paraqet kėrkesat Presidentit Topi |url=http://lajme.parajsa.com/Politike/id_16569/ |accessdate=3 prill 2011 |language=sq |url-status=dead |archiveurl=https://web.archive.org/web/20111008092604/http://lajme.parajsa.com/Politike/id_16569/ |archivedate=8 tetor 2011 }}</ref> Ajo u krijua më 22 janar 1991, gjë që e bën atë një nga OJQ-të e para të regjistruara që nga pluralizmi..<ref>{{cite web |url=http://www.linqet.com/njoftim-nga-shoqata-cameria/29077/ |title=Njoftim nga Shoqata ÇamĂŤria |language=Albaniansq |publisher=Linqet.com |date=21 January 2011 |accessdate=2013-07-07 |archive-date=16 shkurt 2012 |archive-url=https://web.archive.org/web/20120216013202/http://www.linqet.com/njoftim-nga-shoqata-cameria/29077/ |url-status=dead }}</ref>
 
== Shih edhe ==