Dallime mes rishikimeve të "Hidrosistemi Ibër-Lepenc"

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
v (added Category:Hidrologji using HotCat)
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2))
[[File:Iber-Lepenci HQ.jpg|thumb|Selia e Hidrosistemit Iber-Lepenc në Prishtinë]]
[[File:Hydrosystem Ibër-Lepenci.jpg|thumb|Hidrosistemi Ibër-Lepenc]]
'''Hidrosistemi Ibër-Lepenc''' me seli në [[Prishtinë]] është ndërmarrje hidroekonomike dhe shumëfunksionale e cila furnizon industrinë, ujësjellësit dhe bujqësinë me ujë të papërpunuar si dhe prodhon energji elektrike nga Hidrocentrali i Ujmanit.<ref name="FEK1">{{cite encyclopedia |last= |first= |author-link= |editor-last=Kraja |editor-first=Mehmet |editor-link=Mehmet Kraja |encyclopedia=([[Encyclopedic Dictionary of Kosova]])|title=Fjalori Enciklopedik i Kosovës |trans-title= |url=https://books.google.com/books?id=WHo-wAEACAAJ|access-date= |language=sq |edition= |date= |year=2018 |publisher=[[Akademia e Shkencave dhe e Arteve e Kosovës]]|series= |volume=1 |location=[[Prishtinë]] |id= |isbn=9789951615846|oclc=1080379844|doi= |page=620-621 |archive-url= }}</ref>
 
== Historiku ==