Dallime mes rishikimeve të "Universiteti i Glasgout"

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)July( +\d{4}) +\1korrik\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)June( +\d{4}) +\1qershor\2)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8.5)
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)July( +\d{4}) +\1korrik\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)June( +\d{4}) +\1qershor\2))
 
|motto = Via, Veritas, Vita
|established = 1451
|staff = 6,945 (2013-14)<ref name="GlasgowStaffNumbers">{{cite web | url=http://www.gla.ac.uk/about/annualreviews/ | title=Annual review 2013–14: Staff numbers | date=30 Juneqershor 2015 | accessdate=14 Julykorrik 2015 | publisher=University of Glasgow | archive-date=1 shkurt 2014 | archive-url=https://web.archive.org/web/20140201160258/http://www.gla.ac.uk/about/annualreviews/ | url-status=dead }}</ref>
|students = 26,815 (2014-15)
||type = Universitet publik