Dallime mes rishikimeve të "Franc Ferdinandi i Austrisë"

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)February( +\d{4}) +\1shkurt\2)
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
(→‎top: Përditësim duke përdorur AWB)
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)February( +\d{4}) +\1shkurt\2))
|title =The Crown Prince's Successor
|publisher =The New York Times
|date = 2 Februaryshkurt 1889
| url =https://query.nytimes.com/gst/abstract.html?res=9F04E0D9153AE033A25751C0A9649C94689FD7CF
}} Accessed 22 May 2009.</ref> Tani e tutje, Franz Ferdinandi ishte pastruar për të arritur në fron.{{citation needed|date = Janar 2016}}