Dallime mes rishikimeve të "Barbi: Raperonzola"

v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)December( +\d{4}) +\1dhjetor\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)January( +\d{4}) +\1janar\2)
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 1 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8.5)
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)December( +\d{4}) +\1dhjetor\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)January( +\d{4}) +\1janar\2))
}}
 
'''''Barbi: Raperonzola''''' (titulli origjinal: '''''Barbie as Rapunzel''''') është një [[film]] [[Animimi|i animuar]] [[amerikan]], i prodhuar nga Mainframe Entertainment dhe Mattel Entertainment, me regji të Owen Hurley.<ref>{{cite web|title=Barbie as Rapunzel|url=http://www.barbie.com/activities/fantasy/princess/rapunzel/|publisher=Barbie|accessdate=9 Decemberdhjetor 2013|archive-date=12 dhjetor 2013|archive-url=https://web.archive.org/web/20131212074658/http://www.barbie.com/activities/fantasy/princess/rapunzel/|url-status=dead}}</ref> Filmi është i bazuar në përrallën nga [[Vëllezërit Grim]], Flokëarta dhe është filmi i dytë në serinë e filmave të Barbit.<ref>{{cite web|title=Barbie as Rapunzel release|url=http://www.behindthevoiceactors.com/movies/Barbie-as-Rapunzel/|publisher=behind the voice actors|accessdate=21 Januaryjanar 2013}}</ref>
 
Raperonzola flokëgjatë është një piktore e burgosur në një kullë të lartë e cila pikturon rrugën për të dalë jashtë saj dhe për të shpëtuar princin nga e liga Gothel.
 
==Zërat në origjinal==
* [[Kelly Sheridan]] – Barbi / Raperonzola<ref>{{cite web|title=Barbie as Rapunzel Cast|url=http://www.whosdatedwho.com/tpx_696098/barbie-as-rapunzel/cast|publisher=Who's Dated Who|accessdate=21 Januaryjanar 2013}}</ref>
* Chantal Strand – Keli / Katrina
* [[Anjelica Huston]] – Gothel