Dallime mes rishikimeve të "Medellín"

2 bytes removed ,  4 muaj më parë
v
Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)March( +\d{4}) +\1mars\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)April +(\d{1,2}), +(\d{4}) +\1\2 prill \3)
(Lidhje të jashtme të shpëtuara: 2 Lidhje të jashtme të etiketuara si të vdekura: 0) #IABot (v2.0.8.5)
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)March( +\d{4}) +\1mars\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)April +(\d{1,2}), +(\d{4}) +\1\2 prill \3))
*{{flagicon|ITA}} [[Udine]], [[Italia]]
*{{flagicon|MEX}} [[Tijuana]], [[Meksika]]
*{{flagicon|USA}} [[Fort Lauderdale, Florida|Fort Lauderdale]], [[SHBA]]<ref>{{cite web|url= http://www.sister-cities.org/icrc/directory/Americas|title= Sister cities|publisher= Online directory: the Americas (the member directory for sister cities in the Americas|accessdate= April 2, prill 2008|archive-date= 3 mars 2008|archive-url= https://web.archive.org/web/20080303111913/http://www.sister-cities.org/icrc/directory/Americas|url-status= dead}}</ref>
*{{flagicon|USA}} [[New York City]], [[SHBA]]
*{{flagicon|USA}} [[Chicago]], [[SHBA]]
*{{flagicon|USA}} [[Miami, Florida]], [[SHBA]]
*{{flagicon|URU}} [[Tacuarembó]], [[Uruguaji]]<ref>{{cite web|url=http://www.lanacion.com.ar/herramientas/printfriendly/printfriendly.asp?nota_id=580269|title=Hermandad entre ciudades|publisher=La Nación|date=14 Marchmars 2004|access-date=1 dhjetor 2016|archive-date=4 qershor 2008|archive-url=https://archive.is/20080604125833/http://www.lanacion.com.ar/herramientas/printfriendly/printfriendly.asp?nota_id=580269|url-status=dead}}</ref>
 
==Referimet==