Frekuenca këndore: Dallime mes rishikimesh

v
Fshirje e simboleve të padukshme
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
v Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*)\|[^=]+=\s*([\|\}]) +\1\2)
v Fshirje e simboleve të padukshme
Rreshti 12:
| location = Hoboken, New Jersey
| pages = 201
| url = http://books.google.com/books?id=FrRNO6t51DMC&pg=PA200&dq=angular+frequency&as_brr=3&rview=1 | isbn =978-0-7645-5433-9 }}</ref>
| isbn =978-0-7645-5433-9 }}</ref>
 
:<math>\omega = {{2 \pi} \over T} = {2 \pi f} = \frac {|v|} {|r|} </math>
Line 40 ⟶ 39:
| location = Belmont, CA.
| pages = 375, 376, 385, 397
| url = http://books.google.com/books?id=1DZz341Pp50C&pg=PA376&dq=angular+frequency&rview=1 | isbn =9780534464790 }}</ref>
| isbn =9780534464790 }}</ref>
 
:<math> \omega^{2} = \frac{k}{m} </math>
Line 58 ⟶ 56:
| date = 2003
| pages = 214, 216
| url = http://books.google.com/books?id=nrxT9Qjguk8C&pg=PA103&dq=angular+frequency&lr=&rview=1 | isbn = 0071393072}}(LC1)</ref>
| isbn = 0071393072}}(LC1)</ref>
:<math>\omega = \sqrt{1 \over LC}</math>
 
Line 78 ⟶ 75:
| location = New York City
| pages = 383–385, 391 - 395
| url = http://books.google.com/books?id=xMWwTpn53KsC&pg=RA1-PA383&dq=angular+frequency&as_brr=3&rview=1 | isbn = 9780521175928}}
| isbn = 9780521175928}}
 
== Lidhje të jashtme ==