Ndryshimi mes inspektimeve të "Transmetuesi"

600 bytes added ,  13 vjet më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v (Faqe e re: '''Transmetues''' do të thotë personi fizik apo juridik i cili ka përgjegjësi redaktuese për përpilimin e shërbimeve të programit televiziv për pranim nga publiku i gjerë, dhe i...)
 
v
'''Transmetues''' do të thotë personi fizik apo juridik i cili ka përgjegjësi redaktuese për përpilimin e shërbimeve të programit televiziv për pranim nga publiku i gjerë, dhe i transmeton ato vet apo i transmetohen përmes një pale të tretë, të kompletuara dhe të pandryshuara.<ref name=KK20037>LIGJI PËR RADIOTELEVIZIONIN E KOSOVËS [http://www.assembly-kosova.org/common/docs/ligjet/2006_02-L47_al.pdf Në amëzën assembly-kosova.org]</ref>
 
Transmetuesi si pajisje elektronike do të thotë pajisjet elektronike për emetim, të personave fizik apo juridik, që mundësojnë transmetimin e programit për shfrytëzim publik me radio, televizion, dhe që kanë përgjegjësinë për programet e emetuara të krijuara vet apo të marrura nga një palë tjetër për radio, televizion apo për pajisje të tjera elektronike që i shfrytëzon publiku;<ref name=KK200502L12>LIGJI PËR KOMISIONIN E PAVARUR TË MEDIAVE
DHE TRANSMETIMIN [http://www.assembly-kosova.org/common/docs/ligjet/2005_02-L15_al.pdf Në amëzën assembly-kosova.org]</ref>
 
{{cung}}