Ndryshimi mes inspektimeve të "Qytetari"

413 bytes added ,  13 vjet më parë
v
v
pritjes, me iniciativë personale ose në bazë të kërkesës me shkrim të vetë qytetarit, brenda
kufizimeve mbi [[fshehtësia profesionale|fshehtësinë profesionale]].
 
'''E drejta në dinjitetin njerëzor'''
Gjatë trajtimit mjekësor duhet të respektohen: dinjiteti, jeta private, integriteti
personal dhe bindjet religjioze të qytetarit dhe gjatë ofrimit të shërbimeve shëndetësore, qytetarit mund t’i kufizohet ushtrimi i të drejtave, vetëm për periudhën e kohës, në masën dhe në mënyrën e përcaktuar me ligj, kushtëzuar nga gjendja shëndetësore e tij.
{{cung}}
 
==Burimi i të dhënave==
<small><references /></small>