Dallime mes rishikimeve të "Operatorët logjikë"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
<p color=red>Vini Re</p>
Pjese e cila merret me gykimet dhe operacionet në mes tyre
== GjykimiTabelat e Operatorëve ==
Si Gjykim matematikore mirret shprehja së ciles mund t´i japim një vlerë të saktësis, ('''e saktë''' ose '''e pasaktë''', '''0''' ose '''1''', '''true''' ose '''false''')
== Operatorët - Lidhëset në mes të gjykimeve ==
<table border="1" >
<tr><td>latinisht..........</td><td>shqip...............................................</td><td>përdoret....</td><td>shkruhet</td></tr>