Dallime mes rishikimeve të "Korsika"

1 byte added ,  4 muaj më parë
v
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)April( +\d{4}) +\1prill\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)August( +\d{4}) +\1gusht\2))
Kriminaliteti në Korsikë është tepër i lartë gjatë vitit 2009, {{njësi|682}} vrasje të qëllimshme janë kryer në Francë<ref>[http://www.france-info.com/france-justice-police-2010-08-02-chute-du-nombre-d-homicides-en-france-472154-9-11.html Rënia e vrasjeve të qëllimshme në Francë ], në faqen france-info.com e datës 2 gusht 2010{{fr}}</ref>, {{njësi|28}} prej tyre në Korsikë<ref>[http://questions.assemblee-nationale.fr/q13/13-77565QE.htm 28 vrasje të qëllimshme dhe 17 tentativa të vrasjeve të qëllimshme janë regjistruar në Korsikë, gjë kjo e cila e radhitë Korsikën përpara Sicilisë me numër të krimeve të dhunshme], në faqen questions.assemblee-nationale.fr e datës 27 nëntor 2010 {{fr}}</ref>.
 
== BurimetReferime ==
{{reflist}}
== Lidhje të jashtme ==