Dallime mes rishikimeve të "Shqiptar (Emërtim)"

v
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)April( +\d{4}) +\1prill\2))
 
*[[Shqiptarët]]
 
==Referimet Referime ==
{{reflist|2}}