Dallime mes rishikimeve të "Bregliqeni i Ohrit"

v
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
v (Përmirësime teknike dhe rregullime të gabimeve me referimet: (-(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*\d{1,2} +)July( +\d{4}) +\1korrik\2, -(\{\{\s*cit[aeio][^\}]*\|\s*(?:access\-?|archive\-?|doi\-broken\-|lay\-|pmc\-embargo\-|publication\-|air\-?)?date\s*=\s*)January( +\d{4}) +\1janar\2))
* [[Trashëgimia Natyrore dhe Kulturore e Rajonit të Ohrit (Shqipëri)]]
 
== ReferimetReferime ==
{{Reflist}}
[[Kategoria:Gjeografia e Shqipërisë]]