Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve "Shota": Dallime mes rishikimesh

v
ska përmbledhje të redaktimeve
[Redaktim i kontrolluar][Redaktim i kontrolluar]
No edit summary
vNo edit summary
Rreshti 1:
{{Infobox organizatë|name=Ansambli "Shota"|full_name=Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve "Shota"|logo=Logo e Ansamblit "Shota".jpg|formation=1964|logo_size=150px|organization_type=Ansambël profesionist|location_city=[[Prishtina|Prishtinë]]|location_country=[[Kosova|Kosovë]]|abbreviation=AKKV "Shota"|leader_title=Drejtor|leader_name=[[Shefqet Gjocaj]]}}
 
'''Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve "Shota"''', i njohur shkurt si '''Ansambli "Shota"'''<ref>{{Cite book|last=Xholi|first=Zija|url=https://openlibrary.org/books/OL23913757M/Fjalor_enciklopedik_shqiptar|title=Fjalor enciklopedik shqiptar|last2=Vejsiu|first2=Ylli|date=2008|publisher=Akademia e Shkencave e Shqipërisë|isbn=978-99956-10-27-2|edition=Botim i ri.|location=Tiranë|language=sq}}</ref> ose '''AKKV "Shota"''',<ref>{{Cite web|title=Rregullore (MKRS) Nr. 11/2016 e Punës për Funksionimin e Brendshëm të AKKV "Shota"|url=https://www.mkrs-ks.org/repository/docs/RREGULLORE_(MKRS)_NR._11_2016_E_PUN%C3%8BS__P%C3%8BR_FUNKSIONIMIN_E_BRENDSH%C3%8BM_T%C3%8B_ANSAMBLIT_KOMB%C3%8BTAR_T%C3%8B_K%C3%8BNG%C3%8BVE_DHE_VALLEVE__SHOTA_.pdf|url-status=live|access-date=2 gusht 2022|website=Ministria e Kultures, Rinise dhe Sportit|language=sq}}</ref> me qendër në [[Prishtina|Prishtinë]] është përfaqësues i folklorit të Kosoves në arenën e folklorit ndërkombëtar.