Ndryshimi mes inspektimeve të "Messenger"

1.342 bytes removed ,  13 vjet më parë
pastrim
(pastrim)
'''Messenger''' është sistemi për mesazhe i aty për atyshëm dhe për shikim-konferenca.
'''Messenger''' është sistemi për mesagjeri i atypëratyeshëm dhe për shikim-konference e Microsoftit. Klienti për MSN Messenger është shperndar me version te ri se Windowsit, ate qe ka dermuar shum popullor perfundsishte. Ai është i thirrur shpesh thjeshtsisht MSN, edhe pse e perban vetem nje pjese te rjetë MSN.
 
*[[MSN== Llojet e Messenger]] ==
Për te perdorur MSN Messenger, nuk është e nevojshem te keni nje korespondence ne Hotmail por duhet nje kont ne Microsoft Passport. Adressa e korespondences elektronike është pra identifikimi i perdoruesve ne kete sistem te Mesagjerise.
 
*[[MSN Messenger]]
Disa programe jan krijuar qe te lejojne perdoruesve te perdorojne rejten e MSN Messenger pa e perdoruar klientin zyertar. Ndermjet tyre, e gjejme :
*'''aMSN''' Alvaro's Messenger, ose Another MSN messenger clone. Linux,
 
*'''aMSN''' Alvaro's Messenger, ose Another MSN messenger clone. Percaktojme gjithashtu qe AMSN është disponibel nen Linux, BSD, Windows dhe Macintosh. Perkthimi nen gjuhen shqipe është i mundshem ne aMSN.
*'''Trillian'''
*'''Gaim''' nje projekt burim farke për Windows, Unix)
*'''Kopete''' për Unix
*'''Miranda_IM'''
*'''Fire''' për Macintosh
*'''Adium X''' për Macintosh
 
 
Eshte gjithashtu e mundshëm qe te hyn ne lidhje ne rejte MSN Messenger nga semti i MSN Web Messenger . Ky semte nuk perdor thirrje Java dhe nuk nevojit qe klienti MSN Messenger t'është vendosur, nga me, ai është i pajtueshëm me Internet Explorer & Mozilla Firefox.
 
Shkarkimi i mund te behet nga fleta zyrtare dhe nga fleta te tjera elektronike qe e ndihmojne Mikrosofti. Qe nga data 6 prill 2005, MSN Messenger është i dispozuar ne versionin 7. Ky program freskohet, nje freskim i tij është bere ne Messenger Plus! dhe me pjeset StuffPlug..
 
==Shiko edhe ==
*
*[[MSN Messenger]]
 
==Lidhje të jashtme==
*[http://www.msgplus.net/ Messenger Plus]
*[http://www.stuffplug.com/ StuffPlug]
*[http://webmessenger.msn.com/default.aspx?R=1 MSN Web Messenger]
*[http://amsn.sourceforge.net/ SemtiFaqja zyertarzyertare e i aMSN]
*[http://www.ceruleanstudios.com/trillian/ SemtiFaqja zyertarzyertare ie Trillian]
*[http://gaim.sourceforge.net SemtiFaqja zyertarzyertare ie Gaim]
*[http://www.kopete.org SemtiFaqja zyertarzyertare ie Kopete] - për Unix
*[http://www.miranda-im.org/ SemtiFaqja zyertarzyertare ie Miranda IM]
*[http://fire.sourceforge.net/ SemtiFaqja zyertarzyertare ie Fire] - për Macintosh
*[http://www.adiumx.com/ SemtiFaqja zyertarzyertare ie Adium X] - për Macintosh
 
{{soft-cung}}
12.723

edits