Dallime mes rishikimeve të "Operatorët logjikë"

ska përmbledhje të redaktimeve
No edit summary
No edit summary
 
== Tabelat e Operatorëve ==
<nowiki><table border="1" >
<tr><td>latinisht..........</td><td>shqip...............................................</td><td>përdoret....</td><td>shkruhet</td></tr>
 
 
<tr><td>Ekuivalenca</td><td>ATEHERE DHE VETEM ATEHERE</td><td>aq</td><td><math>p\Leftrightarrow q</math></td></tr>
</table></nowiki>
 
== Tabelat e saktësis ==
<tr>
<td> .Gjykimi p .</td>
<td> .NegacioniGjykimi q .</td>
<td> .Konjukcioni .</td>
<td> .Disjunkcioni .</td>