Dallime mes rishikimeve të "Doktor Shkence"

235 bytes removed ,  14 vjet më parë
v
Ndryshimet e Ebeqiri (diskutimet) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Puntori.
v (Ndryshimet e Ebeqiri (diskutimet) u kthyen mbrapsht, artikulli tani ndodhet në versionin e fundit nga Puntori.)
{{dyshim}}
==DOKTOR I SHKENCAVE==
Kjo gradë fitohet pas mbarimit të suksesshëm të studimeve pasuniversitare dhe finalizimit me mbrojtjen e një disertacioni i cili nga juria shkencore përkatëse vlerësohet si kontribut i veçantë dhe i ri shkencor.
 
Studimet pasuniversitare janë studime të thelluara shkencore apo profesionale/shkencore të cilat vazhdohen pasi që kandidati i caktuar i ka mbaruar studimet themelore universitare dhe ka fituar thirrje universitare në bazë të Ligjit në fuqi.