Hape menynë kryesore

Changes

N.q.s. krijon një artikull cung, vendos këtë tekst gati për të enkujaruar përdoruesit e tjerë për ta rregulluar duke shtypur '''<nowiki>{{cung}}</nowiki>''' që printon:
: <small>{{cung}}</small>
 
==Shiko dhe==
* [[Wikipedia:Artikulli cung perfekt]]
* [[Wikipedia:Cunget më të dëshiruar]]
* [[Wikipedia:Faqet që kanë nevojë për kujdes]]
 
<!-- Këto më poshtë janë për lidhjet me gjuhët e tjera -->
53

edits