Ndryshimi mes inspektimeve të "Pr-tech"

2 bytes added ,  13 vjet më parë
ska përmbledhje të redaktimeve
Statusit në bazë të së cilit vepron misioni Pr-Tech thontë se bërthama e Pr-Tech është se njohuria duhet të jetë e hapur dhe e freskët. Pr-Tech e arrinë këtë duke e mundësuar publikimin e materialit dhe duke ofruar informim të freskët me perspektivë Shqiptare por me prapavijë ndërkombëtare.
 
Faqja ka disa hapësira si Informimi ku anëtarët paraqesin informata nga bota e informatikës, Sfida, Enckloedin e informatikës, pastaj faqen e Publikime ku anëtartanëtarët i publikojnë punimet dhe disa hapësira tjera.
 
Fleta e informimit në këtë faqe interneti gjendet në anglisht, frëngjisht, gjermanisht dhe japonisht.
74

edits