Ndryshimi mes inspektimeve të "Betim Muço"

335 bytes added ,  13 vjet më parë
v
ska përmbledhje të redaktimeve
v
 
==Tituj të veprave==
*'''Rrugëve të atdheut''' ([[1967]]) <ref name=GjSh> [[Gjovalin Shkurtaj]] dhe [[Enver Hysa]] : [[Gjuha Shqipe për të huajt dhe shqiptarët jashtë atdheut]] </ref>
*'''Etyde'''([[1972]]) <ref name=GjSh />
*'''Ekspres'''([[1975]])
*'''Tregime'''([[1978]])
*'''Kokrra gruri''' ([[1978]]) <ref name=GjSh />
*'''Ditë që vështrojnë larg'''([[1982]]) <ref name=GjSh />
*'''Eshtë se ç'na është'''([[1984]])
*'''Ditëlindja e këngës''' ([[1983]]) <ref name=GjSh />
*'''Plumbi i germave''' ([[1986]]) <ref name=GjSh />
*'''Gjurma e vetëtimës'''([[1986]])
*'''Bota në sytë e Dolës'''([[1986]])
*'''Në udhën time''' ([[1988]]) <ref name=GjSh />
*'''Ëndrrat e fëmijëve''' ([[1989]]) <ref name=GjSh />
*'''Mall për njerëz''' ([[1989]]) <ref name=GjSh />
*'''Ekuinokset''' ([[1990]]) <ref name=GjSh />
*'''Tempujt e mosharrimit'''([[1990]])
*'''Hiroshima jashtë meje'''([[1995]])
*'''Karusel'''([[1997]])
*'''Sirtarët'''([[1999]])
==Burimi i të dhënave==
 
<references />
[[Category:Shkrimtarë shqiptarë]]