Ndryshimi mes inspektimeve të "Selefizmi"

281 bytes added ,  12 vjet më parë
[Selefizmi http://www.selefi.org]
 
[[Category:Islam]]
Pjesa e parë nuk ka lidhje me të dytën nuk janë të njejtët autor. Pjesa e parë është shkruajtur nga kritikuesit e Selefizmit dhe e dyta është një pjesë e artikullit Bazat dhe Rregullat e Menhexhit Selefi nga Dijetari Islam Shejkh Ubejd el Xhabiri.
 
== Lidhje të jashme ==
2

edits