Ndryshimi mes inspektimeve të "Selefizmi"

382 bytes removed ,  12 vjet më parë
v
U kthyen ndryshimet e Selefi (diskutimet) në versionin e fundit nga 82.174.182.56.
v (U kthyen ndryshimet e Selefi (diskutimet) në versionin e fundit nga 82.174.182.56.)
[Selefizmi http://www.selefi.org]
 
[[Category:Islam]]
Pjesa e parë nuk ka lidhje me të dytën nuk janë të njejtët autor. Pjesa e parë është shkruajtur nga kritikuesit e Selefizmit dhe e dyta është një pjesë e artikullit Bazat dhe Rregullat e Menhexhit Selefi nga Dijetari Islam Shejkh Ubejd el Xhabiri.
 
== Lidhje të jashme ==
 
[[Category:Islam]]
Faqe Islame http://www.mburoja.net
 
Faqe Islame sipas kuptimit të Selefëve [http://www.selefi.org
3.352

edits