Ndryshimi mes inspektimeve të "Shoqëria e të Shtypurit Shkronja Shqip"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: U themelua më 12 tetor 1879 në Stamboll, me nismën e Sami Frashërit, Pashko Vasës dhe Jani Vretos. Qëllimi i saj ishte të ngjallurit e gjuhës shqipe, të bashkimit të dialekteve...)
 
U'''Shoqëria e të shtypurit shkronja shqip''' u themelua më [[12 tetor]] të vitit [[1879]][[Stamboll]], me nismën e [[Sami FrashëritFrashëri]]t, [[Pashko Vasa|Pashko Vasës]] dhe [[Jani VretosVreto]]s. Qëllimi i saj ishte të ngjallurit e gjuhës shqipe, të bashkimit të dialekteve të saj.
 
[[category:shqipëri]]
[[category:stamboll]]