Ndryshimi mes inspektimeve të "Minareja"

1.409 bytes added ,  12 vjet më parë
Faqe e re: Fjala “minare” rrjedh nga arabishtja “al-manarah”, dhe ka kuptimin e kullës që ka një dritë, dmth, far ndriçues. Karakteristikë e kullës së xhamisë, është se ka një ta...
(Faqe e re: Fjala “minare” rrjedh nga arabishtja “al-manarah”, dhe ka kuptimin e kullës që ka një dritë, dmth, far ndriçues. Karakteristikë e kullës së xhamisë, është se ka një ta...)
(Pa ndryshime)