Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjylekara (Medvegjë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
'''Gjylekar'''(Medvegjë).-është vendbanim në komunën e Medvegjës.
== DemografiDemografia ==
Vendbanimi Gjylekar sipas regjistrimit të popullsisë së vitit [[2002]] ka pasur 117 banor.Në këtë vendbanim jetojnë 89 banor të moshës madhore , dhe mosha mesatare e popullsisë është 43.0 vite. Në këtë vendbanim janë 42 ekonomi shtëpiake mesatarisht me nga 2.79 banor. Popullsia e Gjylekarit është mjaft heterogjene, kurse në tre regjistrimet e fundit vërehet rënje e numrit të popullsisë.
=== Statistikat ===