Ndryshimi mes inspektimeve të "Gjylekara (Medvegjë)"

ska përmbledhje të redaktimeve
{{Infobox SER fshat| height="200"
'''Gjylekar'''(Medvegjë).-është vendbanim në komunën e Medvegjës.
| foto harta=[[Figura:Map.cgi gjy.png|300px]]
| emri= Gjylekar
| komuna= [[Komuna e Medvegjës]]
| banor= 125
| posta=
| telefoni=
| lartësia= 724
| latitude= 42° 50' 7N
| longitude= 21° 39' 29E
| web=
}}
'''Gjylekar'''(Medvegjë).- është vendbanim në komunën e Medvegjës.
 
== Gjeografia ==
 
== Demografia ==
Vendbanimi Gjylekar sipas regjistrimit të popullsisë së vitit [[2002]] ka pasur 117 banor.Në këtë vendbanim jetojnë 89 banor të moshës madhore , dhe mosha mesatare e popullsisë është 43.0 vite. Në këtë vendbanim janë 42 ekonomi shtëpiake mesatarisht me nga 2.79 banor. Popullsia e Gjylekarit është mjaft heterogjene, kurse në tre regjistrimet e fundit vërehet rënje e numrit të popullsisë.
| [[2003]] || 125
|}
Përbëja etnike e pop. 2002.
 
==== Përbëja etnike e pop. 2002. ====
serb
{|{{sortable}}
70 -59,82%
|-
! Serbë
|70 -|| 59,82%
|-
! Shqiptarë
|47 -|| 40,17%
|}
 
== Kultura ==
shqiptar
47 -40,17%
 
== Shih edhe ==
të pa ident.
0 -0%
 
 
 
{{Infobox SER fshat| height="200"
| foto harta=[[Figura:Map.cgi gjy.png|300px]]
| emri= Gjylekar
| komuna= Medvegjë
| banor= 125
| posta=
| telefoni=
| lartësia= 724
| latitude= 42° 50' 7N
| longitude= 21° 39' 29E
| web=
}}
[[Category:Fshatra në Serbi]]