Dallime mes rishikimeve të "Njësia administrative Maqellarë"

 
== Ekonomia ==
Menyra e jeteses ka ndryshuar pasi pjesa me e madhe e rinise lokale iu nenshtrua qe ne fillim emigrimit ne vendet fqinje. Te ardhurat nga emigracioni jane te nje rendesie jetike per banoret e zones. Te ardhurat nga bujqesia jane te pamjaftueshme dhe shumica e familjeve po mbijetojne dhe ka shume nga keto qe jane bere te rregullt ne listen e huase ne dyqanet e fshatit.
 
== Politika ==
Anonymous user