Ndryshimi mes inspektimeve të "Pediculus capitis"

ska përmbledhje të redaktimeve
(Faqe e re: Pediculus capitis, ''(morri i kokës)'' është insekt i rendit Anoplura. Ky insekt është i imët e pa krahë dhe me këmbë që përfundojnë me kthetra. Vezët ...)
 
[['''Pediculus capitis]]''', ''(morri i kokës)'' është insekt i [[Rendi Anoplura|rendit Anoplura]]. Ky insekt është i imët e pa krahë dhe me këmbë që përfundojnë me kthetra. Vezët apo thnijat i vendos në një kapsulë të kapur për fije të flokut. Zhvillimi i morrit të njeriut zgjat rreth 10 ditë.
 
{{cung}}