Ndryshimi mes inspektimeve të "Teknologjia grafike"

 
 
== Teknikat ethemelore të shtypit ==
Teknikat themelore të shtypit kloasifikohen në bazë të elementeve të shtypit në formë të shtypit, e ato janë:
 
[[Shtypi i lartë]] (Tiposhtypi, Shtypi fleksografik dhe Shtypi leterset)
 
[[Shtypi i rrafshtë]] (Litografia, Ofset shtypi dhe Dritështypi)
[[Shtypi i thellë]] (Shtypi i çeliktë dhe Bakërshtypi) dhe
[[Shtypi i depërtueshëm]] (Shtypi me shabllon dhe Sitoshtypi)
 
== Kontribues në lëminë e Teknologjisë grafike ==
Anonymous user