Dallime mes rishikimeve të "Kuvendi i Republikës së Kosovës"

 
===Komisionet e Kuvendit===
Kuvendi deri më tani (2007) ka 1113 Komisione për lëmi të ndryshëmpunuese:
**Komisioni për Buxhet dhe Financa
**Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sporte Sport
**Komisioni për Çështje Gjyqësore, Legjislacion dhe Kornizë Kushtetuese me nënkomisionet për Barazi Gjinore, Peticione dhe Ankesa Publike dhe për Persona të pagjetur
**Komisioni për BashkëpunimBujqësi, NdërkombëtarPylltari, Zhvillim Rural dhe IntegrimMjedis e Planifikimit Euro-AtlantikHapësinor
**Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Kulturë, Rini dhe Sporte
**Komisioni për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë, Transport dhe Telekomunikacion
**Komisioni për Bujqësi, Pylltari, Zhvillim Rural, Mjedis dhe Planifikim Hapësinor
**Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
**Komisioni për Shërbime Publike, Administratë Lokale dhe Media
**Komisioni për SiguriLegjislacion dhe Gjyqësi
**Komisioni për PunëDrejtat dhe Interesat e Komuniteteve dhe për KthimJashtme
**Komisioni për RregullorenMandate, eImunitete dhe Rregullore të Punës së Kuvendit
**Komisioni për të Drejtat dhe Interesat e komuniteteve dhe Kthim
**Komisioni për Ekonomi, Tregti, Industri, Energjetikë, Transport dhe Telekomunikacion
**Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale
**Komisioni për Punë të Brendshme dhe Siguri
**Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione
**Komisioni për Integrime Evropiane
 
==Lidhje të jashtme==
Anonymous user